Denmark, here I come!

Det är sällan jag medhåller i Anders Nunstedts kommentarer (Expressen), men idag är vi helt överens.  Nunstedt skriver, med anledning av att Upp och hoppa-Frida tagit sig till Globen, att barnbidrag är nya schlagern och att Bolibompa-folket tar makten över melodifestivalen. Jag instämmer till fullo. Patrik Isaksson kommenterar sin femte placering med "Det var som att bli vald sist i fotbollslaget"..., stackaren... Årets melodifestival är synnerligen intressant och mycket svårtippad...


Men idag är det inte schlager som spelas på Gamla Norr - idag är det smörsjungande italiano... - Eros Ramazzotti! Jag kunde inte motstå TV-reklamen om hans samlingsskiva och begav mig idag till Åhléns för att köpa skivan. Nu ligger jag här och njuter av "Se bastasse una canzone"....mmm så lovely! Ser mycket fram emot den planerade Italienresan i sommar!


Imorgon ska jag bege mig till Danmark med min klass. Vi ska vara där i fyra dagar, då vi har ett utbyte med en dansk klass. Det ska bli roligt och spännande. Jag undrar just om jag ska få möta min danska idol, Anna Pihl...

image54

Tack & hej!

KRAM


I like...

image53

Jag saknar ord...

... dom säger att förra veckan var en schlagerskräll med att Carola inte gick direkt vidare till Globen - men att "Upp och Hoppa" ikväll kunde gå direkt vidare - det är en skräll! Jag är sur. Föräldrar som har barn ska inte låta dom få ringa och rösta vid sådana här program. För det kan inte vara några andra än barn, som tycker att denna låt är bra. Hur kunde inte Patrik Isaksson eller Ainbusk Singers gå vidare?

Men mina favoriter BWO gick så klart vidare:)

Familjen Krantz tycke för kvällen var enligt följande:
Direkt tll Globen:
BWO och Ainbusk
Andra chansen:
Caracola och Patrik Isaksson

Men som sagt, riktigt så blev det inte....

Positivt är pausunderhållningen med Björn Gustafsson! Fin hyllning till Carina Berg!

Trevlig kväll!

Tack & hej!
KRAM

Trött - Pigg

Idag gjorde jag det jag lovade mig själv för ca två månader sen, att jag inte skulle göra igen. Jag var ute och sprang med Johan. Men det gick bra idag:) Vi började dagen med en joggingtur i skogen och hoppades på att Malte skulle vara rätt trött resten av dagen - hur blev det? Vi blev skittrötta och hunden är skitpigg - ett sånt stressmoment.

Vi fortsatte dagen med en runda på stan, mathandling, promenad med Malte... och här sitter jag nu och laddar upp inför kvällens melodifestival. Jag hoppas riktigt mycket på BWO. Jag gillar det där pop-synthiga soundet... Men jag får erkänna att uppladdningen för två veckor sedan på plats i Göteborg var roligare.... Ni ser själva nedan vilka glada pinglor:

image49image50image52image51


Tack & hej!
KRAM

Alla är vi olika

Idag på förmiddagen gick vi på en promenad längs stranden vid stugan, helt plötsligt dyker en gråklädd fågelskådare upp. Där står han för sig själv, med stora kamerastativ och glor... Jag förstår verkligen inte nöjet och tjusningen i detta. Det måste vara hur drygt som helst... Lite senare under dagen ser jag en ensam man på en gräsplan spela crocket. Crocket?! I mitten av februari, en gråmulen duggregnig dag, spelar man inte crocket - och absolut inte själv. Inter förlorade igår mot Liverpool... min make som är ett Zuper Zlatanfan... tyckte självklart detta var en tragedi... och kom hem igårkväll efter en fotbollskväll med kompisarna och ville diskutera matchen. Jag var inte intresserad av att diskutera.

Vi är alla olika.

Fågelskådning, crocket i februari och Champions League är ingenting jag brinner för. Men då kommer givetvis motfrågan - vad brinner jag för - vad är mitt intresse? Jag har inget direkt tydligt intresse, så jag borde inte döma andra och det gör jag verkligen inte. Jag fascineras faktiskt över att vi har så olika intressen - att vi kan vara så olika. Det vore verkligen trist att om vi alla vore lika... Saker som jag brukar göra på min fritid är följande:
- gå promenader med Malte
- busa & gosa med Malte
- titta på 30 min komediserier på TV
- jogga - mest för känslan efteråt, innan är det inte så himla kul
- shoppa.... bara fönstershopping är en avkoppling i sig
- städa... gillar känslan av ett AJAX rent hem
- träffa goa vänner
- pyssla i hemmet
- laga mat, baka
- titta på kriminalromaner
- köpa en skvallertidning
- sitta på golvet och lyssna på musik
- dagdrömma om det där fantastiska huset jag kommer ha den dagen jag vinner på triss

Tack &  hej!
KRAM

Ciao Bella - nej, tack.

Det blev ingen direkt kvalificering till Globen för Carola och Andreas Johnsson, jag kan inte säga att jag är ledsen, det är snarare lite kul. Eftersom jag inte är ett Carola-fan så är det aningen skadeglatt som jag njuter av att divan sätts åt sidan. Förlåt Sara.

Befinner mig för tillfället på Öland. Ett blåsigt Öland. Men väldigt mysigt Öland! Idag har vi varit ute i trädgården och pysslat och tagit promenader med Malte. Nu sitter vi här i en kanonvarm stuga. När man eldar i en stuga som är 39 kvm blir det hett! Med rosiga kinder och matt kropp efter dagens trädgårdsarbete är det skönt att ha en TV-kväll framför sig.

Igår såg jag en film som jag verkligen inte gillade, Ciao Bella. Nu kommer jag låta lite väl moralpredikande, men vad är syftet med en sådan film? Är det etiskt och moraliskt rätt? Filmen handlar om ungdomar i 15-16 årsåldern som är på Gothia Cup, där det mesta - nej förlåt - ALLT, handlar om att ha sex! Jag tycker filmen ger ett högst märkligt budskap....och blir nästintill upprörd!

Slut på notiser från dagen.

Tack & hej!
KRAM



Skrällen i Västerås

Nu menar jag inte att Carola och Andreas Johnsson, som var segertippade, hamnade i andra chansen - utan snarare hur in i h***ete ett bidrag som Kebabpizza Sliviovitza kan komma med i denna fina ärorika tävling! Hur är det möjligt? Det är ett hån, mot oss schlagerdiggare!


Katastrof - Christer Björkman, det är dags att avgå som schlagergeneral.


Tack & hej!

KRAM


Favoritnamn

Namn är en kul grej. Vissa namn tycker vi väldigt bra om andra inte. När vi inte gillar namn grundar det sig ofta på personer vi kanske inte gillar vidare mycket, där namnet på så vis associerar viss negativ feeling. Här nedan presenterar jag mina för tillfället toppnamn:


Ingrid

Kerstin

Bea

Isabella

Kristin

Marit
Margit

Signe

Siri

Beatrice

Bente

Elsy

Elsie

Greta



Alex

Arild

Bosse

Ben

Carl

Birger

Einar

Herman

Kaj

Eije

Konrad

Otto

Theo


Det kanske är bäst att påpeka att det inte är någon bulle i ugnen trots denna lilla namnlista.


Alla hjärtans dag var det igår. Var ni hjärtliga? Jag kände mig lite dåligt hjärtlig, brukar alltid skicka kort med något uppmuntrande ord till min familj - det får ske i veckan istället då vi beger oss mot Öland. Jag uppvaktade dock Johan med ett par rödmönstrade roliga Björn Borg kalsonger och han mig med hjärtbakelse och middag! Men ska jag vara ärlig anser jag Alla hjärtans dag vara en något överreklamerad dag. Usch nu lät jag gnällig och tråkig. Men lite sant är det. Om jag får välja att få blommor någon dag på året så är det ju 10 gånger roligare att få det en helt oväntad dag, än just den 14 februari. Det är mest av ett försäljningsjippo. Själv är jag nog ändå svagast för att få små gulliga skrivna lappar.


Min dag på jobbet; idag har jag för femte gången gått igenom pålägg och marginal med mina elever. De tycker det är ganska svårt. Själv tycker jag det är rätt kul. Kombinationen med en ivrigt entusiastisk lärare som ger tusen exempel på saker de köpt och elever som suckar och pustar så fort de ser en siffra och ett divisionstecken - är rätt intressant. Ibland som lärare går man in i sitt esse och är mer av en spelevink, som lärare finns troligtvis ett visst drag av exhibitionism... Men jag vill så gärna att de ska inse att saker och ting inte är svårare än vad man gör det till! Lyckas man väl ändra inställningen och tron till att det här klarar jag - så är det underbart att vara lärare! Säger som herr Christer Sjögren sa inför melodifestivalen, "jag befinner mig nånstans mellan fiasko och succé" - det är verkligen så jag kan känna mig när jag är i min iver-spelevink-entusiasm-lärarroll...  (och Sjögren, i mitt tycke befinner du dig i fiasko).


Som lärare har vi nu sportlov! Det ska bli trevligt och skönt, även fast jag har många planerade saker att göra. Vi ska bege oss till Öland några dagar och njuta av havsluften och förhoppningsvis lite härligt väder. Idag blir det därför lite Ölandsbilder....
image45image46image47

Nu ska jag fortsätta heja på min favorit i Let´s Dance - den alltid lika glada och söta Tina Nordström:)


Tack & hej!

KRAM


Runners...

Ja, det tyckte jag lät som en passande tidning att köpa för en som försöker träna mot Göteborgsvarvet. Tidningen blev en intressant upplevelse. Ett helt reportage ägnas till praktiska tips inför loppet. Bland annat har de tips för "Drick rätt". Jag väljer att citera; "Vrid huvudet lätt bakåt och fyll på vätska i ena sidan av munnen. Om du håller huvudet rakt är det lätt att spilla ut det mesta." Sedan finns lite andra tips, med tillhörande bild för "Fotofinish". Där visas bilder på hur man inte ska göra och hur man ska göra när man springer in i mål, med underrubriken "Spring under målklockan, Lyft armarna och le, Ha nummerlappen synlig, Löp med kraftfulla steg ända in i målfållan". Ni kanske inte tycker detta är roligt, men jag tycker det är grymt underhållande att det finns nissar som sitter och skriver sådana här reportage. I mitt tycke känns dessa tips lite väl överarbetade...


Övrigt för dagen; den alltid lika underbara Kristian Ferm har varit här på fika. Han kom med semlor, mycket gott! Ferm är en rolig filur, troligtvis bland den roligaste som finns i min närhet. Vi brukar fira midsommar, nyår och lite andra fester ihop - och alltid händer det något kring Kristian. Jag väljer att inte ge några exempel på de tokigheter/roligheter Ferm behagat oss med, de flesta av er som läser denna blogg vet vad jag menar:)


Joakims och Annikas tvillingar har fått namnen Albin och Isak. Johan och jag ska bli faddrar till lilla Albin!


Sitter här framför TV:n och tittar på något program med Carolina Gynning. En fråga - är hon inte lite jobbig? Jag orkar inte lyssna till henne... Detta kommer mig osökt att tänka på Sveriges programledare.

Min topplista:

  1. David Hellenius - alltid träffsäker
  2. Kristian Luuk - samma motivering
  3. Carina Berg - kul, glad tjej
  4. TV 4´s morgontjej Jenny Östergren, fräsch, go och glad tjej
  5. TV 4 soffans Lasse och Steffo, man hamnar alltid på ett härligt myshumör när man hör gubbarna diskutera mat & vin.
  6. Peter Settman..., rolig kille helt enkelt!
  7. Popps, Svanberg och Jonas Karlsson - killar som känns trygga och lugna att lyssna till.
  8. SVT´s nya komiker, Robin, med en egen show på fredagar - oväntat rolig

Min bottenlista:

  1. Carolina Gynning... som sagt...
  2. Peter Jihde, tidigare favorit, men har dalat..., för egocentrerad
  3. Jessica Almenäs delat med Agneta Sjödin..., två damer som har svårt för att ha naturliga samtal under intervjuer. Det flyter liksom inte på... och skrattet känns påklistrat.
  4. Patrik Ekwall..., byt frilla, inse din ålder.
  5. Nora Strandberg, det är något med skånskan...
  6. Peppe Eng... känns seg.
  7. Rickard Sjöberg, låtsas vara en kunskapsbank i Vem vill bli miljonär, när han i verkligheten precis läst in svaren på frågorna strax innan sändning...
  8. Stina Dabrowski..., man ska inte ha ett debattprogram om man inte kan styra debatten

Känner att jag kan fortsätta min topp/botten-lista i alla oändlighet...


God kväll!


Tack & hej!

KRAM


Farbror och faster

Ja, nu har Johan blivit farbror och jag kanske kan kalla mig faster som ingift. Joakim och Annika fick igår två gullpojkar STORT GRATTIS!


Tjejhelgen i Götet är nu slut. Det var en mycket trevlig vistelse! Det var kul att gå på schalger-spektaklet på Scandinavium! Jag har inte varit på arenan tidigare och tyckte bara det var roligt. Men det här med storstadsliv är inte min grej... Det är alldeles för mycket folk och stim. Efter 1,5 timma på Nordstan kände jag mig helt slut och blev glad över att bege mig hem till hotellrummet... Något mycket irriterande hände också när vi skulle hoppa på en taxi från Scandinavium till hotellet, chauffören vägrade köra oss - skrek bara att vi skulle ut... Han tyckte väl det var för kort sträcka att köra - idiot, har han en taxibil får han väl köra dom som kommer fram till honom. Frida och jag stod helt stumma, för att sedan vräka ur oss alla möjliga mindre vackra ord, när vi väl hittat talförmågan igen.

Lite kändisskap blev det också. Vi började med att lyssna på Alcazar på centralstationen igår eftermiddag. Vi kom bakvägen och hamnade precis vid scenen, tillsammans med alla fjortisar... Det var ett något slitet artistgäng som uppträdde... de ser bättre ut på TV är min slutsats. Andra möten var Anna Book på hotellet och så missade jag precis Lena PH! Det var synd.

På kvällen hamnade vi på något trendigt hak på avenyn där det spelades klubbmusik, som man inte förstår om det är samma låt som spelas om och om igen eller om det verkligen är en ny låt. Men vi hade kul ihop! Det är roligt med tjejhelger i storstan och jag hoppas vi snart börjar planera inför nästa!


Nästa roliga sak som hänt är att jag idag har beställt en resa till Italien i sommar! I slutet av juni åker vi till Terracinakusten. På stränderna ska jag vandra om dagen och i pittoreska gränder om kvällarna, för att ta dagstur till Rom, Neapel eller Capri... Mmm, vad härligt det ska bli!

image43 image44

Tack & hej!
KRAM

 


Imorrn...

... är det äntligen dags... då sparkar den första delfinalen i melodifestivalen igång! Och jag är där. Tjo, så trevligt!
image42

Den mentala träningens vikt... och snytningens "snits"

Idag har jag varit ute på en lång löparrunda. I mina öron öser Golden Hits med alla härliga gamla låtar. När jag springer med musiken i öronen kopplar jag av väldigt mycket. Med risk för att eventuellt göra bort mig nu, så ska jag ändå beskriva vad jag tänker på när jag är ute och springer. Jag brukar föreställa mig själv springa något stort lopp, att jag är Sveriges nya löpardrottning, jag hör framför mig hur den något hesa Jakob Hård hurrar och glädjetjuter för att jag kommer upp på sista varvet och knappar igen på de andra löparna. Jag känner mig så jäkla bra och snygg! Ett leende kommer på läpparna:)

Har ni sett filmen "Min stora kärlek" med Gwyneth Paltrow, där hennes kille är hypnotiserad och ser henne som väldigt smal, men hon i verkligheten är något överviktig. Jag tror jag är lite hypnotiserad när jag springer, jag känner mig så atletisk, duktig och snygg. Helt plötsligt tar mina batterier slut..., musiken tystnar. Jag hör då mina stora klamp mot marken, andningen som låter som en stor maskin..., när jag börjar närma mig hemåt ser jag mig själv speglas i fönstren mot Teknikum, fram kommer en något framåtböjd, sakta, tungt joggande tjej. Denna bild stämmer INTE ALLS överens med den bild jag haft om mig själv under tidigare sprunga kilometrar! Aldrig har heller de sista 500 meterna känts så långt, som när denna verklighet kom ikapp.

Slutsats: mental träning ska inte underskattas! Musiken är min väg dit.

Vid denna lite kyliga årstid blir man ganska snuvig när man är ute. I min lite coola sinnesvärld när jag var ute och sprang, skulle jag snyta mig sådär nonchalant som Johan brukar göra - hålla för ena näsborren och bara snyta rakt ut i luften. Hur funkade det då? Om man inte får till den där snitsen i snytningen så kan ni ju föreställa er hur det blir...

image39... eller.... image41.... ?


Tack & hej!
KRAM


Vad är hållhaken?

Fotboll ikväll! Inte för att jag är ett direkt sportfan, men det är minsann trevligare att se på än hockey! Säger som KFF´s Rydström; " ... angående ishockey, ..., det är ju hur enkelt som helst. Och inte kan man bli trött eller. Har man bara lite teknik gör ju skridskorna i sig allt jobb och sedan kan man alltid åka och byta. Det är skamligt att det inte spelas fler matcher i Elitserien med tanke på den ringa arbetsbelastningen. Ishockey är Europas svar på baseball - man sitter mest och väntar på sin halvminut i hetluften." Kunde inte uttryckt det bättre själv. Känner på mig att det finns en del Brynäs och Djurgården fans i min närhet som tog lite illa upp nu...


Hur kan Isaksson få starta när han varit fastklistrad på Citybänken... Shaaban borde vara ett självklart val. Vad har du för hållhake på Lagerbäck, herr Isaksson? Det har talats om Isakssons samarbetssvårigheter och attityd den senaste tiden..., och jag får lov att säga., det var ingen muntergök som syntes i intervjun på sporten igår. Nä du Isaksson, smilbanden uppåt och byt klubb - du behöver spela matcher!


Jag tror det räcker med sport i min blogg här för dagen.


Så var äntligen en röd w910i Ericsson beställd till fru Krantz! Ska bli så spännande att få en ny mobil! Jag är riktigt lyrisk vid tanken på den nya mobilen som kommer att glänsa i min hand! Tack Andreas för hjälpen!


Tack & hej!

KRAM


Dismissed by neighbours

Idag är dagen att äta upp sig inför sju veckors fasta till påsk. Sju veckors fasta! Nej, det är tur man inte är alltför kristen.


Igårkväll blev jag rejält upprörd. Jag gjorde något fult, men som blivit lite till en vana, jag smygtvättade. Vilket betyder att jag tvättar efter utsatt tid på grund av att det är hopplöst att få tag i tvättider. När jag kom ned på kvällen för att hämta min tvätt, märkte jag att den var dyngsur! Ett tidlås har installerats, så elektriciteten bryts vid nio. Med två fulla tvättmaskiner som inte har centrifugerats blir man ganska lack! För att inte tala om enormt upprörd, framförallt när man är ägare av ett badrum som är i storleksordningen två kvm. Kan tänka mig att initiativtagarna till detta tidlås njöt ordentligt vid tanken på att någon idiot (jag) säkerligen skulle komma och tvätta på kvällen för att upptäcka att man har flera kilo dyngsur tvätt... Brrr!!!


Sitter här med Johan och tittar på Jeopardy. Programmet har genomgått en stor förändring sedan Härenstams tid..., med Alsing är det kändisar och kanske ganska simpla frågor som gäller. Detta irriterar Johan. Men jag njuter, äntligen kan man få vara lite delaktig i programmet och tycka att man inte är så tappad... Äntligen är också mina kunskaper om vilken kändis som dejtat vem till nytta.


Det finns ett hemskt program som verkligen är idiotiskt., men som jag ändå av någon anledning hamnar framför då och då - Dismissed på MTV. Finns det kåtare (ursäkta ordvalet) människor än deltagarna i detta program?


Nu börjar Andra Avenyn... och jag sitter som klistrad vid TV:n!


Trevlig kväll!


Tack & hej!

KRAM


Korvstoppning runt sjön

Ny vecka, nya möjligheter. Visst är det så ni alla tänker? Fulla av energi vaknade ni denna måndag med ett leende på läpparna, studsade upp ur sängen för att sätta på havregrynsgröten och fräscha till er till de största läckerbitarna för dagen. På väg till jobbet funderade ni över hur snygga och heta ni är, och vilka fantastiska goda idéer ni hade för jobbet som ni skulle förverkliga under dagen. Eller så vaknade ni kanske inte på detta humör... liksom jag.


Nya möjligheter - vad är det? Möjlighet är det en tillfällighet eller är det en tänkbarhet? Ibland kommer möjligheter till oss, ibland öppnar vi för möjligheter. Jag tror inte på att möjligheter bara trillar till oss, utan man måste jobba för dem. Det härliga morgonhumöret faller inte bara på oss, nej det handlar om inställning. Attityd till vad man vill. Förhållningssätt till vilka drömmar och idéer man har och vill förverkliga. Till det normala är jag ett energiknippe utan dess like med tusen idéer, men ibland blir jag trött. Just nu är jag trött och energilös. Jag längtar efter våren, efter sol och värme. Längtar till björkarna börjar slå ut och fåglarna kvittrar. Längtar till att sitta på altanen i stugan och lyssna till havet.


Begav mig idag på en joggingtur runt sjön, det gjorde också en hiskelig massa neonklädda damer med uppmaningen på ryggen "Vi går till Paris". Växjö kommun har en vädjan om att alla anställda ska röra på sig mer och projektet är alltså att gå till Paris. Hade varit himla trevligt för oss andra som rör oss lite fortare än de vaggande damerna om de kunde gå i riktning mot Paris, istället för att göra korvstoppning runt sjön. Usch vilken glädje jag sprider...


Nej, det har faktiskt hänt en del roliga saker idag. Jag har bland annat besökt några elever till mig som är ute på praktik. Både eleverna och praktikplatserna var jätte nöjda med varandra - sådant är oerhört glädjande att höra! Det är kul att se eleverna i en annan miljö och se hur de lyser av självförtroende!


Tack & hej!
KRAM


Fredag, lördag, söndag..., snipp, snapp, slut, så var helgen slut

I fredags hade vi studiedag på min arbetsplats. Två östgötska damer var inbjudna för att tala om informationssökning. Damerna visade sig vara rena sömnpillren..., frälsta av en pedagogs tankar framförde de dessa tankesätt till Haganässkolans medarbetare som bara blev färre och färre under dagens gång... Åtminstone bjöds det på en väldigt god lunch:)


På fredagen skulle jag fortsätta min träning med ett intervallpass..., som slutade skit. Jag har förmodligen fått en bristning i vänster baklår. Det sa bara pang i låret och brände till med en enorm smärta, när jag skulle göra första snabblöpningen. Hela helgen har det småvärkt i mitt ben..., vila säger maken är vad som gäller.


Vad har hänt under helgen? Johan har spelat i Årydscupen och kom precis hem efter att Gransholm förlorat semifinalen..., men killarna var mycket nöjda med sin insats. Jag har tyvärr inte varit och tittat på någon match i helgen. Senast jag var i Tipshallen och tittade på Johan blev jag mycket besviken. I ett riktigt busväder hade jag cyklat ut till hallen för att glädja Johan med min närvaro. Dyngsur och frusen kommer jag fram. Hinner precis sätta mig ned, då Johan kommer lite fult in i en närkamp och blir utvisad vilket gör honom rosenrasande arg och en mängd fula högljudda ord rasar fram till domaren - vilket jag tyckte var enormt pinsamt. Kan dock inte skylla på att detta "smärtsamma" minne var anledningen till min frånvaro i helgen... Själv har jag ägnat Malte mitt stora fokus i helgen och idag har jag varit hos schlagergeneralen Sara på fika. Mycket trevligt!


Idag har jag även skickat iväg en beställning för prenumeration på tidningen Mat magasinet. Som relativt snål (bortsett kanske från kläder), så har jag nog aldrig när jag tänker efter prenumererat på någon tidning sedan Kamratposten som barn. Förvisso har vi Smålandsposten, men jag menar någon tjejtidning, inredning, skvaller eller liknande - så detta är ett stort ekonomiskt och spännande steg. Vad var det då som fick mig till denna handling? Självklart ordet CHOKLAD. När jag stod i matkön igår tittade tidningen Mat med stora ögon mot mig, den hade ett tema med choklad på åtta sidor. Jag köpte tidningen, och där fanns ett erbjudande om sex tidningar plus en bok med chokladrecept. Jag föll direkt.


Veckorna går snabbt, och nu är helgen slut. Vad händer veckan som kommer? Efter 3,5 år med samma mobil så har jag äntligen tagit ett beslut om att det kanske är dags att hänga med i utvecklingen och byta mobil. Liksom prenumerationen är detta ett stort steg och jag ser därför med stor förväntan fram emot den nya mobilen. Sedan ska jag givetvis ladda inför kommande helg med tjejerna i Göteborg, men nu är det dags för kvällsturen med Malte!


Natti natti!

Tack & hej!

KRAM


RSS 2.0