Så var året slut och ett nytt tar sin början

2008, vad var det för år?

Förutom Obama, finanskris, Phelps, ... och andra världsnyheter, så har mitt 2008 varit ett fullspäckat och överlag roligt år.


Året började med den nya löparsatsningen med Göteborgsvarvet i fokus, träningen och adrenalinet höll i sig under året med Minitriathlon och Lidningöloppet som andra milstolpar. De tre loppen tillhör de roligare sakerna jag gjort i mitt liv. Det är en enorm lycka som sprider sig genom kroppen när man utfört något som för ens egen del är en tuff utmaning. Aldrig tidigare har träningen varit så rolig som detta år. Mitt långsiktiga mål är att jag SKA genomföra en järnlady!


Äntligen ska jag snart också få lägga mina studier på hyllan. De senaste två åren har jag pluggat på halvtid, men befinner mig nu i examinationsfasen vilket är oerhört glädjande. Min tredje C-uppsats ska snart bli klar. Jag är ganska säker på att jag kommer återvända till mer studier i mitt liv - men aldrig mer en uppsats, aldrig mer ett metodkapitel!!!


Resor och utflykter som gjorts under året och förgyllt vardagen...

...schlagerhelg med tjejerna i Göteborg... alltid lika roligt att åka iväg tillsammans!

...vårhelg i Lysekil

...sommarsemester i Rom..., bästa semestern!

...en fin sommar i stugan

...fina dagar i Johans familjs stuga i Västerviks skärgård

...hummerfiske i Grebbestad..., annorlunda och rolig grej!

...firande av pappas 55-årsdag i Stockholm kombinerat med Lidingöloppet

...shoppinghelg i Stockholm med goda vänner

...dröser med dagsturer till skogshörn, fina stränder, vackra stiger med världens bästa hund


På hemmafronten har vi bytt lägenhet och renoverat med god hjälp av våra föräldrar. Nu står nya planer på att göra i ordning vår stuga. Behöver jag säga att det är med en viss suck våra föräldrar säger "kul". Jag tror mamma och pappa är glada över att de bara blev ett barn för dem..., jag tar energin och tiden för minst tre...


Vi har blivit farbror och faster till charmtrollen Albin och Isak. Vi fick även äran att bli gudföräldrar till lilla Albin.


Många trevliga fester och tillställningar har det varit under året, med allt från helgmys med vänner, sena nätter i sommarvärmen till midsommarfest, nyårsfest och födelsedagsfester.


Med jul och nyår överstökat som har präglats av att umgås med familj och vänner, äta gott och sjunga sing star känner jag mig redo att ta mig an 2009 och se vad detta år ska bjuda på! För några månader sedan kom den fina nyheten att vi väntar barn, som förhoppningsvis ska komma till försommaren. Så troligtvis lär det bli ett väldigt annorlunda år! Nyårslöfte för året är att bli en mer medveten konsument, och bland annat handla mer ekologiska produkter. Vi måste alla ta vårt ansvar för den här planeten och kommande generationer.


Jag är gräsänka för helgen. Johan och Malte har fått bege sig till Kalmar några dagar för att ge mig lite studiero. Har precis suttit och tittat på Die Hard 4. Förstår inte varför jag dissat Die Hard filmerna..., den här var ju riktigt bra!


Gott nytt år alla vänner! Med dessa ord väljer jag också att för en tid avsluta denna blogg. Tack för att ni följt med mig på denna resa genom min vardag. Vardagen lär fortsätta med en barnslig, disträ, fotbollstokig, något ohändig - men ack så underbar och charmig man, en härlig hund och en krävande Cissi med ständigt nya projekt - som tillsammans bildar familjen Krantz. Nya irritationer i matkön och trafiken, nya onödiga och tramsiga funderingar om allehanda saker, nya renoveringar, nya fester, nya släktmiddagar, mera jobb...., och en massa andra saker kommer att ske....., vilket tillsammans kommer ge mig nya bilder att minnas.


Här nedan kommer diverse bilder från olika händelser under mitt 2008...


Tack & hej!

KRAM





RSS 2.0