Kändis på stan

Cyklade ikväll in till min, observera uttrycket "min", underbara butik MQ som hade klubbkväll. Vad jag menar med min, är väl egentligen att jag handlar i stort sätt alla mina plus Johans kläder där. Det resulterade med en randig tröja till oss vardera, dock inte matchande - hallå vi är inga campingsvenssons (än). 

På MQ träffade jag kära Sara, vars mage växer och nytillskottet är beräknat till början av sommaren. Fantastiskt fin mage! Jag längtar nästan tillbaks, det var en häftig tid när man hade en stor bulle till mage. Spänning och förväntan inför vad som väntade... Känslor som dansade upp och ned. Ena dagen kände jag mig ful & fet, för att nästa dag känna mig vacker och kvinnlig. Konstigt.

Utanför MQ ser jag en man stå i konstiga ställningar med en kamera i handen. Han fotar människor, bilar, träd, allt vad som kommer i vägen. Han ser märklig ut, beter sig märkligt. Så gör man väl inte? När jag kommer närmre ser jag att det är Johan Rheborg. Denna underbart roliga man! Jag får genast lust att springa fram, säga hej och be om att få ta ett kort på oss med mobilkameran. Jag önskar jag var tio år och fick göra detta. Nu känner jag mig för gammal. För er som såg Roast på Berns i veckan, där just Rheborg blev roastad, och då en hel del för sina märkliga fotointressen, så var dagens syn lite extra kul.

God natt!

Två veckor sa svisch...

Jag har lämnat två veckors uppehåll i min blogg, men livet har som vanligt gått i högt tempo.
Saker som bland annat har hänt:

1.
Sötaste Hanna & Magnus fick äntligen sin lilla pojk i lördagskväll. STORT GRATTIS!!! Jag lärde känna Hanna för drygt åtta år sedan, då vi båda precis hade börjat våra ekonomistudier. Ingen av oss var väl smartast i klassen och knappast språkbegåvade. Än dock valde vi den lite tuffare vägen med nationalekonomi som inriktning plus att den var helt internationell (all undervisning på engelska med enbart utbytesstudenter). Det blev många sena nätter med vin och flams för att ta oss igenom våra studier. Vi umgicks nästan jämt, var hos varandra för jämnan, om inte så pratade vi i telefon med varandra. Hanna är en underbar vän! Nu har vi båda barn, tänk att vi blev rätt vuxna till slut!

2.
Under påsklovet for vi till Öland och pysslade om stugan, samt träffade släkt & vänner. Alltid lika mysigt att komma till stugan och havet. 



3.
Åter hemma i Växjö. Jag påtar i rabatten. Det är en rätt trivsam syssla, fast lite dystrare när tidigare husägaren inte brytt sig om rabatterna på flera år... Nya utemöbler är införskaffade, och här njuter jag av varje solstråle!


4.
Malte har en tuff tid med en jobbig lillasyster... Han är världens bästa vovve. I love you!


5.
Sovrummet har äntligen blivit klart med tapet, sängram, nattduksbord, lampor...


6. Helgbesök från Kalmar av Fredrik, Cecilia & Alva. Fantastiskt trevlig helg! Helt plötsligt är tjejerna borta, och vart hittar man dem..., givetvis på badrummet.
Fredrik basade i köket, men det blev också super:)

7.
Våren är den perfekta tiden för jogging. Luften och temperaturen är perfekt. När jag springer till Lady Gaga känner jag mig som en superwoman. Stark, uthållig, snabb. I hörlurarnas värld försvinner flåset och de klampande stegen, man känner sig bara snygg.


Tja.. det var lite som hänt. Nu är det dags att krypa ned i sängen hos övriga familjmedlemmar som sussar sött sen länge.


RSS 2.0