Tjejkväll

Nu har flickorna gått hem. Varannan vecka är traditionen att vi ses hemma hos varandra för lite mat, prat, triss och en massa mer prat. Fyra nya trisslotter köps till varje tillfälle, denna gång hade vi två trisser med oss från förra träffen - alltså hela sex triss att skrapa denna kväll! Någon vinst? Nix pix. Men plötsligt händer det.... om vi så är 60 år gamla.

Kort beskrivning av mina fina vänner:
Jennie, 34 år, rekryterare, med det stora fina leendet som smittar, älskar att resa, har ständigt planer för huset - möbler och tapeter åker upp, ned, in, ut - och visst är det mysigt i huset!, ställer alltid upp och hjälper till med det mesta.



Sara, 30 år, intendent, den fantastiskt roliga dialekthärmaren med enorm sportkoll, älskar shopping och snygg design, har ett hjärta av guld.


God natt!

Ps.
En oerhört besviken Johan ligger redan och sover, då streamingen från de kinesiska kanalerna ej lyckades.


Kommentarer
Postat av: Sara

SÖTA CISSI! Här kommer en beskrivning av dig:

Cissi 26 år, lärare som är söt som socker. Händig som få och med ett fantastiskt planerings- och ordningssinne. Är definitivt förtjänt av ett guldkort från MQ och är den enda av mina tjejkompisar som skulle klara av en klassiker. Cissi älskar rött och vi älskar henne!



Kram

Intendenten

2009-09-17 @ 09:49:29
Postat av: Jennie

Jag kan bara instämma med föregående skribent.

SÖTA CISSI!! Här kommer ytterliggare en beskrivning av dig:

Cissi 26, lärare i meckat Älmhult och pendlare som alltid har intressanta tankar om sina medpendlare. Underbart söt, omtänksam och rolig tjej som älskar inredning och har koll på både mode och ekonomi. Rött är Cissis färg, kärlek och värme. Passar bra!! :-)

2009-09-17 @ 13:49:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0