Luxury

Summeringar från dagen:

- Män gillar reality-blåljus-serier. Min kollega Jan berättade idag att han tyckte om något program där dom rycker ut och räddar djur, och så får man följa teamet som åker ut på dessa räddningsstrapatser. Johan gillar de amerikanska programen där man ser polisen jagar busar. Pappa gillar också den här genren, och hamnar lätt framför serier där man följer brandmän eller ambulansmän. Blåljus-räddnings-serier, måste vara ett typiskt manligt fenomen. Jag är inte lika fascinerad.  

- Blir förbannad på IFK Växjö som inte låter blinda Per Rosqvist bli medlem i föreningen. Svaret från IFK Växjö är att de vill kunna ta hand om männsikor med dessa problem (!) på ett bra sätt, vilket de inte ansåg sig kunna göra. De kunde däremot utbilda en nära anhörig till Per, som i sin tur kunde hjälpa Per med träningen. Hallå? Hur kan man resonera på detta vis? Det skulle troligtvis betyda massor för Per att få vara medlem i föreningen, och bara kunna ta del av gemenskapen. Självklart har de kanske inte helt rätt förutsättningar och kunskap för att hjälpa Per med träningen, men de kan väl försöka! Vad kostar det att försöka? De behandlar Per som om han hade spetälska. Fy vad jag blir ledsen och förbannad över sådant. Skäms på er IFK Växjö!

- MTV visade häromdagen någon kass serie om kändisar, de hamnade hos kungafamiljen i Sverige. I programmet berättade de att familjen också ägde en fin stuga "on the luxury island of Öland". Vill bara meddela "that I'm also an owner of a house on the luxury island of Öland". Aldrig har det låtit bättre att vara ölänning. Lyxön...., mmm, det låtet det. Jag och Vickan, har alltid känt att vi har något gemensamt.


God kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0