På väg mot såporna

Som vanligt springer dagarna iväg och jag hinner inte uppdatera min blogg. För att det ska få kallas blogg så är ju faktiskt "kravet" att det minst ska vara en daglig uppdatering...

Vad händer i mitt liv?
Fortfarande...
- fixande i den nya lägenheten
- plugg om kvällar
- jobb om dagarna
- promenader och löpning om kvällarna
... men det har handen på hjärtat, varit rätt lugnt med träningen sen Lidingöloppet och det har rent av varit en hel del onyttigt. I helgen gjorde jag en helt underbar kladdkaka som jag så gått som själv åt upp.... När Johan kom och frågade efter kakan på söndagskvällen fanns enbart lite skrap kvar i ett hörn av formen... ooops.

Den här veckan har jag också börjat titta lite mer på TV. Har insett att jag är väldigt dålig på att hänga med i alla serier och såpor som finns... Efter en mycket trevlig och glädjande middag med Sara & Uffe i fredags kväll så insåg jag detta faktum ännu mer. Sara och Johan har något starkt gemensamt.... - de har fullständig koll på såpa- och serievärlden. Detta var förvisso ingen nyhet! Men just då kände jag mig riktigt off. Så den här veckan bestämde jag mig för att försöka kunna hänga med lite mer i snacket och jag började bland annat se den nya färj-serien Cinderella. Intressant och pinsamt. Finslandsfärjor känns så B det bara kan bli. Folk som enbart åker där för att finna den rätta, nej förlåt - någon, för kvällen och kanske hinner man med två?! Mamman och dottern som var med i veckans avsnitt var sååå pinsamma, hoppas de förstod det när de fick se det på TV. Men samtidigt är det rätt trevligt att slappna av och se alla roliga människor och intriger. Det mer bisarra är att jag själv åkt Cinderella och deltagit i en modevisning i baddräkt på discot. Behöver jag säga att jag ryser vid flashbacken.

Så var det en ny tjej igen! För en månad sedan förvandlades jag från ljus till mörkare. Igår förvandlades jag från mörkare till mellanblond och en kortare page. Lite ombytligt, men ack så spännande och nu trivs jag!

Tack & hej!
KRAM


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0