Sommar med vännerna

Till mina trogna bloggvänner..., får jag be om ursäkt för min dåliga uppföljning av bloggen. Men just nu har det varit hektiskt och full aktivitet om dagarna, och jag lär troligtvist fortsätta vara en sämre bloggare tills vi är tillbaks på heltid i Växjö.


Nästan tre veckor är kvar av semestern. Vi lärare är lyckligt lottade med en lång sommarledighet, men man anpassar sig snabbt och tycker ändå att tiden går ruskigt fort. Kvar på agendan av semestern står:

•-         en tur till Johans familjs stuga i Västerviks skärgård, där vi ska träffa släkten och åka badring efter båten (ser dock helst att Joakim kör..., med stor rädsla för att hamna blåslagen på en stenholme efter att Johan kört...)

•-         besök av familjen Ljungdahl, då vi äntligen ska få träffa nytillskottet Isak!

•-         det tidigare nämnda Minitriathlonet, med tillhörande efterfest

•-         renovering av lägenhet

•-         mer bad & sol i stugan


Som jag har skrivit innan är det verkligen kul med sommar och träffa gamla vänner. Det är full rulle om dagarna. De sista dagarna har vi bland annat träffat Anders & Åsa som äntligen ska flytta ihop i huvudstaden. Åsa, Per och charmtrollet Valter har bott över hos oss. Cecilia, Fredrik & Christian har varit här och badat, solat och spelat kubb. John & Camilla, Elisabeth & Magnus har varit här och fikat. Imorgon kommer Karin, Stefan och lille Maximilliam.


Vi har också umgåtts med familjen. I lördags var det grillkväll med familjerna Krantz/Andersson. Det är kul att Joakim, Annika och pojkarna Albin & Isak är hemma!


Andra saker som hänt är att Johan deppar mycket för Cesars lämnande av KFF. Detta är ett dagligt samtalsämne. Har vi sålt guldet? Viktiga diskussioner.

Tack & hej!
KRAM



 


Kommentarer
Postat av: Joakim

Mycket nöjd med din kommentar om båten. /Joakim

2008-08-10 @ 13:43:00
URL: http://cissikrantz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0