Hälsobomb

Överallt kan vi läsa om hur vi ska äta nyttigt, vad vi kan byta ut på tallriken m.m.. Satt precis och läste om hur man skapar julbordet till en hälsobomb. Suck. Jag är så trött på alla light & fullkornssaker... varför ska man äta en grädde med 5 % fett eller äta fullkornsvåfflor? Grädde ska vara fet, inte blaskig. Våfflor ska inte ha fullkorn i sig. Varför inte äta lagom mängd och vid rätt tidpunkter på dagen istället? Fet mat skapar mätthet, att äta med jämna mellanrum skapar en jämn mättnadskänsla och minskad risk för blodsockerfall. Själv tänker jag fortsätta äta min feta, kladdiga mat och njuta av den.


Tack & hej!

KRAM


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0